divendres 1 de febrer del 2013
AQUÍ TENIU UNA DE LES RECEPTES DEL NOSTRE TALLER DE CUINA.
CANYETES DE SOBRASSADA
INGREDIENTS:
1 GOT D'OLI DE GIRASOL
1 GOT DE VI BLANC
1 POQUET DE SAL
500g DE FARINA
SOBRASSA
PREPARACIÓ:
1. POSAL L'OLI, EL VI I LA SAL DINS UN RECIPIENT, HO MESCLAM.
2. AFEGIM LA FARINA POC A POC I HO PASTAM TOT.
3. ESTENEM UN TROSSET DE PASTA PRIMET.
4. AFEGIM UN TROÇ DE SOBRASSA I HO ENREVOLTILLAM PER FER LES CANYETES (SURTEN 16-20 CANYETES).
5. HO POSAM AL FORN I A MENJAR.
1.
2.
3. I 4.
5.
ARA QUE TENIU LA RECEPTE HO PODEU FER A CASA.
BON PROFIT I FINS AVIAT
1 comentaris:
Buenísima la cañita de sobrasada y vino super contento a casa con su trabajo.
Feliz semana.
Publica un comentari a l'entrada